W tym odcinku opowiem Ci o tym, jak jeść z szacunkiem do siebie i swojego ciała. Przy okazji tego odcinka wspomnę też o jedzeniu intuicyjnym.
(0:00) Wstęp
(0:17) O podcaście, odcinku i o jedzeniu intuicyjnym.
(3:57) Szacunek, czyli traktowanie jako skarb.
(5:37) Szacunek, jako zwrócenie uwagi na.
(7:27) O 3 zachowaniach, których warto unikać.
(9:37) Szacunek, jako łagodność i wyrozumiałość.
(11:38) Podsumowanie i co dalej.
Z czego możesz skorzystać, aby zagłębić się w ten temat:
O 3 zachowaniam mówię w nagraniach bonusowych do szkolenia „Silna wola wobec jedzenia”
https://kursy.nowicka-misiewicz.com/silna-wola
„10 najważniejszych kroków, dzięki którym pozbyłam się zajadania emocji i stresu na stałe” – bezpłatny kurs emailowy: https://kursy.nowicka-misiewicz.com/10-krokow/
„Emocji się nie je” – program online https://emocjisienieje.pl
Podobało Ci się?
Zasubskrybuj, podziel się opinią, podaj dalej.
Jeśli podobało Ci się to, co usłyszałaś/eś, udostępnij odcinek wśród swoich znajomych, subskrybuj i zostaw swoją rekomendację na Apple Podcasts, dzięki czemu więcej osób będzie mogło uzdrowić swoją relację z jedzeniem.
Podcast jest dostępny również na Spotify.
Dziękuję Ci bardzo serdecznie i do usłyszenia w kolejnym odcinku podcastu.
Ps. A jeśli masz ochotę, możesz postawić mi wirtualną kawę TUTAJ 😉